JÍDELNÍČEK         
06. týden 2018
IGTT a.s - Šternberská 446, 763 02, Zlín - Louky
Pondělí polévka: Francouzská /AL:1,3/
05.02. 1. Plzeňský vepřový guláš, knedlík /AL:1,3,7/
2. Vepřové nudličky s rajčaty a paprikami, těstoviny /AL:1,3/
3. Smažený květák, brambor, tatarská omáčka /AL:1,3,7/
4. Krupicová kaše s kakaem + ovoce /AL:1,7/
Úterý
06.02. polévka Vločková s koprem /AL:1/
1. Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí /AL:1,3,7,12/
2. Kuřecí plátek s hermelínem a brusinkami, rýže /AL:1,7/
3. Domažlické krůtí ragú, těstoviny /AL:1,3/
4. Fazolky na smetaně, vař.vejce, brambor /AL:1,3,7/
Středa polévka: Zeleninová s cizrnou /AL:1,9/
07.02. 1. Vepřová játra po tyrolsku, knedlík /AL:13,7/
2. Španělský ptáček z vepřového masa, rýže /AL:1,3,7,10/
3. Rybí filé pečené v jogurtovo-citronové marinádě, brambor /AL:4,7/
4. Těstovinový salát s mozzarellou, suš.rajčaty a olivami, dresink /AL:1,3,7/
Čtvrtek polévka: Hovězí s kapustou a kapáním /AL:1,3/
08.02. 1. Myslivecký flamendr z vepřového masa, rýže /AL:1/
2. Smažená vepřová krkovička, brambor, salát /AL:1,3,7/
3. Halušky se špenátem a kuřecím masem /AL:1,3,7/
4. Sojový guláš se soj.boby, chléb /AL:1,6/
Pátek polévka: Česneková s kroupami a bramborem /AL:1,3/
09.02. 1. Kuře á la kachna, červené zelí, knedlík /AL:1,3,7/
2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek /AL:1,3,7/
3. Kovbojská pánev, chléb /AL:1/ 
4. Kynutý makový závin, bílá káva /AL:1,3,7/
  
            ***   Přejeme dobrou chuť!   ***
                               Změna jídelníčku vyhrazena *********************************************
Přílohy: Houskový knedlík 160 gr Tatarská omáčka 50 gr
Vařený brambor 250 gr Okurek steril.  50 gr
Těstoviny,Špagety 200 gr, 250 g Kompot 100 gr
Dušená rýže 200 gr Dušené zelí  150 gr
Bramborový salát 250 gr Buchtičky  250 gr
Váha masa činí 120g v syrovém stavu Vanilkový krém  250 gr
Bramborák 250gr
Změna jídelníčku vyhrazena.
Vedoucí provozu:                 Jídla připravil:         Gazda Oldřich a  Minaříková Jana  a  kolektiv
Telefon, fax: 577 597 278, 277 www1.igtt.info