|
|
JÍDELNÍČEK |
|
|
|
|
|
|
06. týden 2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGTT a.s -
Šternberská 446, 763 02, Zlín - Louky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pondělí |
polévka: |
Francouzská /AL:1,3/ |
|
05.02. |
1. |
Plzeňský vepřový guláš, knedlík /AL:1,3,7/ |
|
|
2. |
Vepřové nudličky s rajčaty a paprikami, těstoviny
/AL:1,3/ |
|
|
3. |
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka /AL:1,3,7/ |
|
|
4. |
Krupicová kaše s kakaem + ovoce /AL:1,7/ |
|
|
|
|
|
Úterý |
|
|
|
06.02. |
polévka |
Vločková s koprem /AL:1/ |
|
|
|
|
1. |
Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí /AL:1,3,7,12/ |
|
|
2. |
Kuřecí plátek s hermelínem a brusinkami, rýže /AL:1,7/ |
|
|
3. |
Domažlické krůtí ragú, těstoviny /AL:1,3/ |
|
|
4. |
Fazolky na smetaně, vař.vejce, brambor /AL:1,3,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Středa |
polévka: |
Zeleninová s cizrnou /AL:1,9/ |
|
07.02. |
1. |
Vepřová játra po tyrolsku, knedlík /AL:13,7/ |
|
|
2. |
Španělský ptáček z vepřového masa, rýže /AL:1,3,7,10/ |
|
|
3. |
Rybí filé pečené v jogurtovo-citronové marinádě,
brambor /AL:4,7/ |
|
|
4. |
Těstovinový salát s mozzarellou, suš.rajčaty a
olivami, dresink /AL:1,3,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Čtvrtek |
polévka: |
Hovězí s kapustou a kapáním /AL:1,3/ |
|
08.02. |
1. |
Myslivecký flamendr z vepřového masa, rýže /AL:1/ |
|
|
2. |
Smažená vepřová krkovička, brambor, salát /AL:1,3,7/ |
|
|
3. |
Halušky se špenátem a kuřecím masem /AL:1,3,7/ |
|
|
4. |
Sojový guláš se soj.boby, chléb /AL:1,6/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pátek |
polévka: |
Česneková s kroupami a bramborem /AL:1,3/ |
|
09.02. |
1. |
Kuře á la kachna, červené zelí, knedlík /AL:1,3,7/ |
|
|
2. |
Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek /AL:1,3,7/ |
|
|
3. |
Kovbojská pánev, chléb /AL:1/ |
|
|
4. |
Kynutý makový závin, bílá káva /AL:1,3,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*** Přejeme dobrou chuť! *** |
|
|
Změna jídelníčku
vyhrazena |
********************************************* |
|
|
Přílohy: |
Houskový knedlík |
160 |
gr |
Tatarská omáčka |
50 gr |
|
|
Vařený brambor |
250 |
gr |
Okurek steril. |
50 gr |
|
|
Těstoviny,Špagety |
200 |
gr, 250 g |
Kompot |
100 gr |
|
|
Dušená rýže |
200 |
gr |
Dušené zelí |
150 gr |
|
|
Bramborový salát |
250 |
gr |
Buchtičky |
250 gr |
|
|
Váha masa činí 120g v syrovém stavu |
Vanilkový krém |
250 gr |
|
|
|
|
|
|
Bramborák |
250gr |
|
Změna jídelníčku
vyhrazena. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vedoucí provozu: |
|
|
Jídla
připravil:
Gazda Oldřich a |
Minaříková Jana
a kolektiv |
|
Telefon, fax: |
577 597 278, 277 |
|
www1.igtt.info |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|