JÍDELNÍČEK         
12. týden 2018
IGTT a.s - Šternberská 446, 763 02, Zlín - Louky
Pondělí polévka: Bramborová s pohankou /AL:1/
19.03. 1. Segedínský guláš, knedlík /AL:1,3,7,12/
2. Vepřové nudličky s paprikami, rýže /AL:1/
3. Hrachová kaše s vařeným cigárkem, chléb, okurek /AL:1,7/
4. Cizrnový salát s kuř.masem a led.salátem, zálivka + pečivo /AL:1,3,7/
(miska)
Úterý
20.03. polévka Čočková /AL:1/
1. Hanácký vepřový kotlet, bramborový knedlík /AL:1,3,7,12/
2. Selská vepřová roláda, brambor /AL:1,3/
3. Maminčiny nudle, salát /AL:1/
4. Palačinky se zavařeninou /AL:1,3,7/
Středa polévka: Květáková /AL:1,3,7/
21.03. 1. Plněný kapustový list, rajč.omáčka, knedlík /AL:1,3,7/
2. Kuřecí plátek s hermelínem a brusinkami, rýže /AL:1,7/
3. Přírodní rybí filé na másle, barevné fazolky, brambor /AL:1,4,7/
4. Ďábelské sojové maso, chléb /AL:1,6/
Čtvrtek polévka: Hovězí vývar s kapáním /AL:1,3/
22.03. 1. Uzené maso, polská omáčka, knedlík /AL:1,3,7/
2. Smažený karbenátek, bramborový salát s majonézou /AL:1,3,7,9/
3. Bryndzové pirohy se špenátem /AL:1,3,7/
4. Marinované kuřecí paličky na ledovém salátu, dresink + pečivo /AL:1,3,7/
(miska)
Pátek polévka: Uzená s kroupami a bramborem /AL:1/
23.03. 1. Hovězí svíčková na smetaně, knedlík /AL:1,3,7,9,10/
2. Vepřová panenka na hříbkách, těstoviny /AL:1,3,7/
3. Kachní játra na slanině, rýže, okurek /AL:1/
4. Mrkvové šátečky, bílá káva /AL:1,3,7/
  
            ***   Přejeme dobrou chuť!   ***
                               Změna jídelníčku vyhrazena *********************************************
Přílohy: Houskový knedlík 160 gr Tatarská omáčka 50 gr
Vařený brambor 250 gr Okurek steril.  50 gr
Těstoviny,Špagety 200 gr, 250 g Kompot 100 gr
Dušená rýže 200 gr Dušené zelí  150 gr
Bramborový salát 250 gr Buchtičky  250 gr
Váha masa činí 120g v syrovém stavu Vanilkový krém  250 gr
Bramborák 250gr
Změna jídelníčku vyhrazena.
Vedoucí provozu:                 Jídla připravil:         Gazda Oldřich a  Minaříková Jana  a  kolektiv
Telefon, fax: 577 597 278, 277 www1.igtt.info