|
|
JÍDELNÍČEK |
|
|
|
|
|
|
12. týden 2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGTT a.s -
Šternberská 446, 763 02, Zlín - Louky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pondělí |
polévka: |
Bramborová s pohankou /AL:1/ |
|
19.03. |
1. |
Segedínský guláš, knedlík /AL:1,3,7,12/ |
|
|
2. |
Vepřové nudličky s paprikami, rýže /AL:1/ |
|
|
3. |
Hrachová kaše s vařeným cigárkem, chléb, okurek
/AL:1,7/ |
|
|
4. |
Cizrnový salát s kuř.masem a led.salátem,
zálivka + pečivo /AL:1,3,7/ |
|
|
|
(miska) |
|
Úterý |
|
|
|
20.03. |
polévka |
Čočková /AL:1/ |
|
|
|
|
|
1. |
Hanácký vepřový kotlet, bramborový knedlík
/AL:1,3,7,12/ |
|
|
2. |
Selská vepřová roláda, brambor /AL:1,3/ |
|
|
3. |
Maminčiny nudle, salát /AL:1/ |
|
|
4. |
Palačinky se zavařeninou /AL:1,3,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Středa |
polévka: |
Květáková /AL:1,3,7/ |
|
21.03. |
1. |
Plněný kapustový list, rajč.omáčka, knedlík /AL:1,3,7/ |
|
|
2. |
Kuřecí plátek s hermelínem a brusinkami, rýže /AL:1,7/ |
|
|
3. |
Přírodní rybí filé na másle, barevné fazolky,
brambor /AL:1,4,7/ |
|
|
4. |
Ďábelské sojové maso, chléb /AL:1,6/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Čtvrtek |
polévka: |
Hovězí vývar s kapáním /AL:1,3/ |
|
22.03. |
1. |
Uzené maso, polská omáčka, knedlík /AL:1,3,7/ |
|
|
2. |
Smažený karbenátek, bramborový salát s
majonézou /AL:1,3,7,9/ |
|
|
3. |
Bryndzové pirohy se špenátem /AL:1,3,7/ |
|
|
4. |
Marinované kuřecí paličky na ledovém salátu,
dresink + pečivo /AL:1,3,7/ |
|
|
|
(miska) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pátek |
polévka: |
Uzená s kroupami a bramborem /AL:1/ |
|
23.03. |
1. |
Hovězí svíčková na smetaně, knedlík /AL:1,3,7,9,10/ |
|
|
2. |
Vepřová panenka na hříbkách, těstoviny /AL:1,3,7/ |
|
|
3. |
Kachní játra na slanině, rýže, okurek /AL:1/ |
|
|
4. |
Mrkvové šátečky, bílá káva /AL:1,3,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*** Přejeme dobrou chuť! *** |
|
|
Změna jídelníčku
vyhrazena |
********************************************* |
|
|
Přílohy: |
Houskový knedlík |
160 |
gr |
Tatarská omáčka |
50 gr |
|
|
Vařený brambor |
250 |
gr |
Okurek steril. |
50 gr |
|
|
Těstoviny,Špagety |
200 |
gr, 250 g |
Kompot |
100 gr |
|
|
Dušená rýže |
200 |
gr |
Dušené zelí |
150 gr |
|
|
Bramborový salát |
250 |
gr |
Buchtičky |
250 gr |
|
|
Váha masa činí 120g v syrovém stavu |
Vanilkový krém |
250 gr |
|
|
|
|
|
|
Bramborák |
250gr |
|
Změna
jídelníčku vyhrazena. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vedoucí
provozu: |
|
|
Jídla připravil: Gazda Oldřich a |
Minaříková Jana
a kolektiv |
|
Telefon, fax: |
577 597 278, 277 |
|
www1.igtt.info |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|