|
|
JÍDELNÍČEK |
|
|
|
|
|
|
23. týden 2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGTT a.s -
Šternberská 446, 763 02, Zlín - Louky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pondělí |
polévka |
Česneková s kroupami /AL:1,3/ |
|
04.06. |
1. |
Hospodský hovězí guláš, knedlík /AL:1,3,7/ |
|
|
2. |
Vepřové nudličky na kari, těstoviny /AL:1,3/ |
|
|
3. |
Smažené cigárko v těstíčku, brambor, kompot /AL:1,3,7/ |
|
|
4. |
Čočka na kyselo, sáz.vejce, chléb, okurek /AL:1,3/ |
|
|
|
|
|
Úterý |
|
|
|
05.06. |
polévka |
Couračka /AL:1,3,7,12/ |
|
|
|
|
1. |
Kuře na paprice, rýže /AL:1/ |
|
|
2. |
Vepřové výpečky, dušený špenát, brambor /AL:1,3,7/ |
|
|
3. |
Milánské špagety se sýrem /AL:1,3,7/ |
|
|
4. |
Kynuté knedlíky plněné povidly, sypané mákem,
cukrem a máslem |
|
|
|
/AL:1,3,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Středa |
polévka: |
Pórková s vejci /AL:1,3,7/ |
|
06.06. |
1. |
Hanácký vepřový kotlet, bramborový knedlík /AL:1,3,7,12/ |
|
|
2. |
Námořnické hovězí maso, rýže, salát /AL:1/ |
|
|
3. |
Přírodní rybí filé na kmíně, vařená zelenina,
brambor s máslem /AL:1,4,7/ |
|
|
4. |
Zeleninové rizoto s parmezánem /AL:1,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Čtvrtek |
polévka: |
Zeleninový vývar s drobením /AL:1,3,9/ |
|
07.06. |
1. |
Plněný kapustový list, knedlík /AL:1,3,7/ |
|
|
2. |
Smažený kuřecí steak se sezamem, brambor, salát /AL:1,3,7,11/ |
|
|
3. |
Vepřová játra Č-chao, rýže /AL:1/ |
|
|
4. |
Těstovinový salát s uzeným lososem a vejcem,
dresink /AL:1,3,4,7/ |
|
|
|
(miska) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pátek |
polévka: |
Frankfurtská s párkem /AL:1/ |
|
08.06. |
1. |
Vepřová plec, koprová omáčka, knedlík /AL:1,3,7/ |
|
|
2. |
Pikantní masové karbenátky, šťouchané brambory,
tatarská om./AL:1,3,7/ |
|
|
3. |
Vepřové srdce na slanině, těstoviny, okurek /AL:1,3/ |
|
|
4. |
Makovec, bílá káva /AL:1,3,7/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*** Přejeme dobrou chuť! *** |
|
|
Změna jídelníčku
vyhrazena |
********************************************* |
|
|
Přílohy: |
Houskový knedlík |
160 |
gr |
Tatarská omáčka |
50 gr |
|
|
Vařený brambor |
250 |
gr |
Okurek steril. |
50 gr |
|
|
Těstoviny,Špagety |
200 |
gr, 250 g |
Kompot |
100 gr |
|
|
Dušená rýže |
200 |
gr |
Dušené zelí |
150 gr |
|
|
Bramborový salát |
250 |
gr |
Buchtičky |
250 gr |
|
|
Váha masa činí 120g v syrovém stavu |
Vanilkový krém |
250 gr |
|
|
|
|
|
|
Bramborák |
250gr |
|
Změna jídelníčku
vyhrazena. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vedoucí provozu: |
|
|
Jídla
připravil:
Gazda Oldřich a |
Minaříková Jana
a kolektiv |
|
Telefon, fax: |
577 597 278, 277 |
|
www1.igtt.info |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|